Dervarič še pri zmajih

Foto: EPA
Foto: EPA
Tilia Olimpija nadaljuje sestavljanje igralske križanke za prihodnjo sezono. V Tivoliju so se dogovorili tudi z branilcem Damjanom Dervaričem.
Oglej si celoten članek

Reprezentančni branilec Damjan Dervarič, ki je vse poletje treniral v Severni Ameriki pri nekdanjem slovenskem hokejistu Davorju Durakoviću, je z ljubljanskim hokejskim klubom Tilia Olimpija podpisal novo enoletno pogodbo.

Pri zmajih pa prav tako ostaja Nejc Berlisk, a za zdaj še na preizkušnji. Berlisk se bo moral za morebitno novo pogodbo z Ljubljančani izkazati v pripravljalnem obdobju, v katerem bodo zmaji odigrali tudi osem prijateljskih tekem. Ljubljanski hokejisti bodo priprave začeli v ponedeljek, 1. avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.