Deseti nosilec izločil najboljšega Slovenca

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski tenisač je v drugem krogu klonil proti igralcu iz prve deseterice.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je nastope v posamični konkurenci drugega turnirja za grand slam sezone v Parizu sklenil že v drugem krogu. Od Ljubljančana je bil boljši deseti nosilec Diego Schwartzman.

Argentinec je Slovenca premagal v treh nizih, v dvoboju, ki je trajal dve uri in 20 minut.

Foto: Epa

Čeprav Schwartzman, ki je visok 1,7 metra, sodi med po rasti manjše člane teniške karavane, pa se ta primanjkljaj v višini ni poznal na igrišču. Bedenetu, od Argentinca je višji 13 centimetrov, ni uspelo odščipniti Schwartzmanu niti enega niza.

Deseti nosilec je Slovenca, 56. igralca sveta, odpravil z izidom 6:4, 6:2, 6:4.

Bedene je zaradi bolečin v prstu potreboval tudi zdravniško pomoč. Dvoboj je sicer lahko odigral do konca, a so se težave delno odražale na kvaliteti njegovega začetnega udarca.

Foto: Epa bedene

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.