Desna noga v bolnišnico, leva v grob

V noči na nedeljo se je končala kariera enega največjih in najbolj prepoznavnih športnikov na prostorih bivše Jugoslavije. S porazom proti Royu Nelsonu se je od aktivne kariere poslovil najboljši hrvaški borec vseh časov Mirko Filipović Cro Cop, ki ima veliko navijačev tudi na sončni strani Alp.
Oglej si celoten članek

Nekdanjega poslanca hrvaškega sabora Mirka Filipovića Cro Copa bomo pomnili predvsem po njegovih smrtonosnih high-kickih. Le kdo ne pozna reka: "Desna noga v bolnišnico, leva v grob", ki je najboljše opisal moč njegovih udarcev z nogo. V zgornjih videih boste našli nekaj posnetkov njegovih najboljših borb, ki jih je zaključil s high-kickom ali kako drugače, in tudi nepozabno in neponovljivo borbo proti največjemu vseh časov Fjodorju Jemeljanenku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:38 7. November 2011.

    Res je legenda neustrašen in velikan svojega športa. uživaj tudi sedaj ko si končal kariero

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.