Devet mesecev prepovedi za Mutuja

Foto: Žurnal24 Adrian Mutu nad kaznijo ni bil navdušen. (Foto: EPA)
Fiorentininega Adriana Mutuja je protidopinško sodišče pri Italijanskem olimpijskem komiteju zaradi uživanja dopinga kaznovalo z devetmesečno prepovedjo igranja.
Oglej si celoten članek

Protidopinško sodišče pri Italijanskem olimpijskem komiteju je zaradi uživanja dopinga z devetmesečno prepovedjo igranja kaznovalo romunskega nogometaša Fiorentine Adriana Mutuja. Enaintridesetletni napadalec, ki je bil pozitiven na sibutramin po prvenstvenih tekmah Fiorentine proti Bariju in Laziu, se bo lahko na igrišče vrnil 29. oktobra.

"Nisem zadovoljen. Mislim, da so pretiravali," nad kaznijo ni navdušen Romun, ki je v preteklosti že dobil podobno kazen. Leta 2004, ko je bil še član londonskega Chelseaja, zaradi uživanja kokaina ni smel igrati profesionalnega nogometa sedem mesecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.