Devils: odlični, a prepozno?

Foto: Žurnal24 Končno milijone opravičuje Ilja Kovalčuk. Dosegel je drugi gol za Hudiče. (Foto:
Devils v krčeviti bitki za končnico meljejo vse pred sabo. Za deveto zmago na zadnjih 10 tekmah so po kazenskih strelih s 3:2 premagali Islanders. A zaostanek za osmim mestom je še vedno visok.
Oglej si celoten članek

Če bi New Jersey Devils od začetka sezone igrali tako kot zadnja dva meseca, bi bili zdaj v vrhu lestvice vzhodne konference. A niso. Po 65 tekmah so šele 12. in za trenutno osmouvrščenimi Buffalo Sabres zaostajajo za osem točk. Preostaja jim še 17 tekem, da rešijo sezono. Morda je nalet prišel prepozno. Nedeljska zmaga po kazenskih strelih nad New York Islanders s 3:2 je njihova deveta na zadnjih 10 tekmah. Le branilci naslova Chicago Blackhawks imajo na zadnjih 10 tekmah toliko zmag. Še več: od začetka januarja so zmagali 20 tekem in izgubili le štiri (dve po podaljšku).

Liga NHL, tekme 6. 3.:

New York Rangers : Philadelphia Flyers 7:0
Callahan štiri, Zuccarello dva, Anisimov

New York Islanders : New Jersey Devils 2:3 (po kazenskih strelih)
Bailey, Comeau; Rolston, Kovalčuk

Florida Thrashers : Washington Capitals 2:3 (v podaljšku)
Thomas, Booth; Backstrom, Gordon

Minnesota Wild : Buffalo Sabres 2:3 (V podaljšku)
Peters, Zidlicky; Pominville, Niedermayer

Calgary Flames : Nashville Predators 3:2
Giordano, Iginla, Glencross.; Erat, Suter

Anaheim Ducks : Vancouver Canucks 0:3
Malhotra tri

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.