Dež preganja Đokovića in Nadala

Foto: EPA
Foto: EPA
Kaj lahko bi se zgodilo, da bi Novak Đoković in Rafael Nadal šele v ponedeljek odigrala finale na drugem letošnjem turnirju za grand slam v Parizu, saj je za nedeljo napovedana zelo slaba vremenska napoved.
Oglej si celoten članek

Prireditelji Roland Garrosa razmišljajo, da bi moški finale teniškega odprtega prvenstva Francije med Srbom Novakom Đokovićem in Špancem Rafaelom Nadalom zaradi napovedanega dežja prestavili na ponedeljek. Ženski finale, v katerem se bosta za naslov na pariškem pesku udarili Rusinja Marija Šarapova in Italijanka Sara Errani, pa je na sporedu danes.

"Glede na trenutno vremensko napoved za nedeljo bo deževalo od jutra do poznega popoldneva. Za zdaj sicer vse ostaja po prvotnem načrtu, moški finale bo predvidoma ob 15. uri. A pripravljeni smo tudi na možnost, da dvoboj prestavimo na ponedeljek zgodaj popoldan," je dejal direktor turnirja Gilbert Ysem.

Na zadnje, da se Roland Garros ni končal v nedeljo, je bilo davnega leta 1973, ko se je OP Francije zaradi obilnih padavin končalo šele v torek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.