Dež znova na delu

Foto: Žurnal24 Namesto srhljivih dvobojev je bilo v na OP ZDA mogoče videti takšne prizore.
Organizatorji OP ZDA v New Yorku nimajo sreče z vremenom. Potem ko so kaplje z neba prekinile že moški četrtfinalni dvoboj v četrtek, so petkovi dvoboji odpovedani.
Oglej si celoten članek
 

Ne spreglejte!

Izidi in dvoboji OP ZDA

Prireditelji letošnjega četrtega teniškega turnirja za grand slam v New Yorku so zaradi dežja odpovedali vse sobotne obračune v moški in ženski konkurenci ter jih prestavili na naslednji dan. Težave z dežjem so se na OP ZDA pojavile že drugič zapored. Ženski finale bo tako na sporedu v nedeljo, moški pa v ponedeljek. V moški konkurenci bo na sporedu zadnji četrtfinalni dvoboj med Špancem Rafaelom Nadalom in Čilencem Fernandom Gonzalezom , po dveh nedokončanih nizih pa vodi Evropejec s 7:6 (4) in 6:6 (3:2). V ženski konkurenci bosta na sporedu polfinalna obračuna, para pa sta Yanina Wickmayer (Bel) - Caroline Wozniacki (Dan/9) in Kim Clijsters (Bel) - Serena Williams (ZDA/2).
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.