Di Maria strgal pismo Reala, ne da bi ga sploh prebral

Foto: Epa angel di maria
Argentinski napadalni vezist se zelo živo spominja groženj nekdanjega kluba
Oglej si celoten članek

Angel di Maria je v intervjuju za Podemos Hablar razkril, da je med svetovnim prvenstvom leta 2014 prejel pismo svojega takratnega kluba, a ga je zavrgel, ne da bi se seznanil z njegovo vsebino.

Španski velikan Real Madrid je nogometašu grozil s tožbo, če bo delno poškodovan zaigral v polfinalu svetovnega prvenstva, potem ko je v četrtfinalnem obračunu z Belgijo utrpel poškodbo stegenske mišice.

"Proti Belgiji sem doživel velik udarec. Noga ni bila prava, vendar sem si želel igrati v finalu. Vseeno mi je bilo, če bom lahko še kdaj igral nogomet. Posvarili so me, da lahko pride tudi do tega, a to je bil finale svetovnega prvenstva. Moj finale," je povedal nogometaš PSG-ja.

"Vedel sem, da me Real želi prodati, saj se je govorilo, da prihaja James Rordiguez, ki bo zasedel moje mesot. Ko sem dobil pismo iz Madrida, sem si točno predstavljal, kaj je zapisano v njem. Strgal sem ga, ne da bi ga odprl. Odločitev o tem, ali bom igral ali ne, sem moral sprejeti sam," je pojasnil.

Spominja se, da so med pogovorom s selektorjem Alejandom Sabello premagala čustva. "Ko sem mu povedal, da nisem 100-odstoten, so mi tekle solze. Vem, da me je imel rad in želel si je, da zaigram, vendar sem ga prosil, naj izbere najboljše igralce. Razmišljal sem samo o tem, kaj bo najboljše za ekipo. Med ogrevanjem pred tekmo je na moje mesto imenoval Enza Pereza. Vse ostalo je zgodovina," je zaključill Di Maria.

Argentina je v polfinalu po streljanju enajstmetrovk premagala Nizozemsko, v finalu pa po podaljšku klonila proti Nemčiji.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.