Di Montezemolo: "Dovolj hinavščine!"

Foto: Žurnal24 Di Montezemolo je opozoril, da so se podobna "navodila" v preteklosti že dogajal
Predsednik Ferrarija Luca di Montezemolo je obsodil "hinavščino" ljudi, ki kritizirajo njegovo ekipo zaradi navodil Felipeju Massi, da naj pusti zmagati Fernandu Alonsu na nedeljski VN Nemčije.
Oglej si celoten članek

"Še enkrat bom ponovil, da se naši vozniki zelo dobro zavedajo, da ko dirkaš za Ferrari, interesi moštva pridejo pred osebne," je bil glede opazk na ravnanje Ferrarija na VN Nemčije jasen Luca di Montezemolo: "Takšne stvari se dogajajo od časov Tazia Nuvolarija, okusil pa sem jih tudi sam, ko sem bil športni direktor, v obdobju Nikija Laude in ne le tedaj."

Zato imam dovolj hinavščine, čeprav verjamem, da bi nekateri radi videli naša voznika v boju drugega proti drugemu. Ampak to ne zadeva mene in naših navijačev.
Luca di Montezemolo
"Zato imam dovolj hinavščine, čeprav verjamem, da bi nekateri radi videli naša voznika v boju drugega proti drugemu. Ampak to ne zadeva mene in naših navijačev," je še pribil Italijan.

Ta je sicer izrazil veliko zadovoljstvo nad nastopom svojih dirkačev: "Izjemno sem vesel za naše navijače, ki so videli oba ferrarija voditi od starta do cilja in prevladovati na vsej dirki. Rezultat je delo vse ekipe, ki se nikoli ne preda. Nadaljevati moramo v tem slogu in izpopolniti dirkalnik, da bo konkurenčen v vseh okoliščinah. Massa in Alosno pa sta bila odlična ves konec tedna."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.