Di Stefano: "Pelé je bil boljši od Cristiana in Messija"

Foto: EPA
Foto: EPA
Alfredo Di Stefano sicer ni skoparil s pohvalami na račun Cristiana in Messija, a je bil zanj Pelé boljši od obeh zvezdnikov sedanjosti.
Oglej si celoten članek

Alfredo Di Stefano je za El Colombiano najprej primerjal oba najboljša nogometaša današnjih dni. "Messi je bolj tehnično dovršen izmed obeh. Bolje se znajde v kazenskem prostoru, izredno obvladuje žogo in preigrava. Vidi se, da uživa v igranju nogometa. Cristiano pa ima bolj atletsko postavo in je izredno močan. Je eksploziven in hiter, ob tem pa je na igrišču tudi izredno pogumen. Poleg tega lahko zaključuje z obema nogama," je dejala legenda madridskega Reala, s katerim je med leti 1953 in 1964 med drugim osvojil tudi pet naslovov evropskega prvaka.

A za Argentinca je vseeno boljši brazilski velemojster - Pelé. "Najboljši nogometaš vseh časov? Pelé. Messi in Ronaldo sta fantastična igralca s specifičnimi sposobnostmi, a Pelé je bil boljši," je zatrdil Di Stefano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:41 11. September 2012.

    je bil klasa a le v svojem času. v tem času pa dvomim ker se igra precej drugačen nogomet.takrat ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.