Didi ne bo več slon

Foto: EPA
Foto: EPA
Didier Drogba se je odločil, da ne bo več oblekel dresa Slonokoščene obale in se bo raje posvetil klubski prihodnosti.
Oglej si celoten članek

Napadalec Chelseaja je za svojo domovino zbral 104 nastope in pri tem dosegel 65 zadetkov. Šestintridesetletni nogometaš se je zdaj odločil, da ne bo več igral za slone.

"Z veliko žalostjo sem se odločil končati svojo reprezentančno kariero. Zadnjih 12 let, ko sem bil član izbrane vrste, je bilo zelo čustvenih. Od prvega vpoklica do zadnje tekme sem se trudil po najboljših močeh. Ponosen sem, da sem bil osem let kapetan Slonokoščene obale in sem pomagal pro njeni umestitvi na svetovni zemljevid nogometa s sodelovanjem na treh mundialih in petih afriških prvenstvih," je v izjavi za javnost zapisal Didier Drogba in dodal: "Ne morem se dovolj zahvaliti navijačem za podporo, ki sem jo imel v teh letih. Vsi moji zadetki, nastopi, zmage so bile za vas. Rad vas imam."

Drogbaje prvo tekmo za slone odigral septembra 2002, prvič pa je zatresel mrežo februarja 2003 ob zmagi s 3:0 proti Kamerunu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.