Diego Costa znova norel

Foto: EPA
Foto: EPA
Chelsea je na prvi tekmi pod vodstvom Antonia Conteja klonil proti Rapidu.
Oglej si celoten članek

Debiitalijanskega strkovnjaka Antonia Conteja na klopi londonskega Chelseaja se ni iztekel po željah modrih. Premierligaš je z 0:2 klonil proti avstrijskemu Rapidu. "Današnja tekma je bila zelo težka, saj so za nami naporni fizični in tudi taktični dnevi. Iz tega poraza se lahko veliko naučimo," je po tekmi z Dunajčani dejal Conte.

Da dvoboj ni bil ravno prijateljski, je znova poskrbel Diego Costa. Ta je krenil nad Srđana Grahovca, ki ga je s prekrškom zaustavil na sredini zelenice, brazilski Španec pa je svoje povedal tudi delilcu pravice. Nič novega.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.