Dimitar Berbatov ugiba, koliko je vreden

Foto: EPA
Foto: EPA
Bolgarski nogometaš Dimitar Berbatov je razkril, da ga želi Alex Ferguson prodati za pet milijonov funtov. Enaintridesetletnik je že pred časom izgubil mesto v začetni enajsterici Manchester Uniteda.
Oglej si celoten članek

Bolgar Dimitar Berbatov, ki je za domačo reprezentanco zabil rekordnih 48 zadetkov, se je rdečim vragom pridružil leta 2008. Takrat je Manchester United zanj odštel več kot 30 milijonov funtov, kolikor so jih zahtevali nekdanji delodajalci iz Tottenhama. "Ko prebiram časopise, izvem, da je moja cena deset milijonov funtov. Ko govorim s Fergusonom, pa mi pravi pet milijonov," je na svojem Facebook profilu zapisal Berbatov. "Kaj mislite, kdo govori resnico? Rad imam ta klub, a nikomur ne koristim, če ne igram. In rad bi igral. Vendar se to zaradi neznanih razlogov ne bo zgodilo ali pa bodo moje možnosti omejene, zato je najbolje, da se poslovimo," je dodal Bolgar.

Foto: EPA dimitar berbatov manchester united V svoji prvi sezoni v dresu Uniteda je Berbatov prispeval 14 golov. V drugi jih je zabil 11, že naslednje leto pa jih je "natresel" kar 22. Lanska sezona pa za napadalca podprvakov angleške lige ni bila tako bleščeča, saj se je v vrsti za nastop v začetni enajsterici znašel za Waynom Rooneyjem, Dannyjem Welbeckom in Javierjem Hernandezom. Ferguson je že v začetku leta priznal, da Bolgaru ne more zagotoviti stalnega mesta v začetni postavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.