Dinamo kupil sina lastnika hotela, v katerem se skriva Zdravko Mamić

Foto: Epa
Foto: Epa
Prestop ni naletel na odobravanje navijačev Dinama, famoznih Bad Blue Boysov.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Dinamo Zagreb je v svoje vrste pripeljal slabo poznanega nogometaša Maria Vasilja, ki je nazadnje igral v 4. poljski ligi.

Ta triindvajsetletni nogometaš je v svoji karieri igral za GOŠK Gabelo, Istro, Rovinj, našo Krko ter nazadnje za Legionovo.

Toda hrvaške javnosti ne moti to, da je Dinamo pripeljal precej anonimnega igralca, pač pa dejstvo, da je ta nogometaš, ki ga niso nikjer niti uradno predstavili, sin lastnika hotela, v katerem trenutno prebiva Zdravko Mamić, katerega lovi hrvaško pravosodje.

V BIH: O tem, ali bodo Mamića izročili Hrvaški

Hrvaški mediji tako trdijo, da je šef Dinama preko svojih vez končno našel legalen način, da financira svoje bivanje v Međugorju, kjer se trenutno nahaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:01 2. September 2018.

    Dinamo kupil sina lastnika hotela,..............in v čem je ponta ? Maribor je kupil sina direktorja kluba pa se niste razpisali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.