Dinamo remiziral, Partizan prepričljiv

Foto: Žurnal24 V prirejanje izzidov naj bi bili vpleteni tudi nogometaši in znani nogometni del
Začelo se je drugo kolo kvalifikacij za evropsko Ligo prvakov. Dinamo Zagreb je v Armeniji remiziral, Partizan pa je brez težav s 4:0 premagal valižanski Rhyl.
Oglej si celoten članek
 

2. kolo kvalifikacij za Ligo prvakov, prve tekme:

Pyunik : Dinamo 0:0
Rhyl : Partizan 0:4
VSI IZIDI IN TEKME V ŽIVO

Z drugim predkolom evropske Lige prvakov se ta teden nova nogometna sezona začenja za prvake Slovenije , Hrvaške , SrbijeMaribor bo svoje prvo srečanje proti Witu odigral v sredo zvečer, Dinamo in Partizan pa sta prvo priložnost za dokazovanje v novi sezoni dobila že nocoj. Zagrebčani je niso dobro vnovčili, saj so na gostovanju pri armenskem prvaku, Pyuniku iz Erevana, igrali 0:0. Hrvaški prvak je bil sicer malce boljši, a ob temperaturi 40 stopinj Celzija so pokazali res zelo malo. V prvem polčasu je bil razigran le Sammir , v drugem nihče prav posebej. Svoje prve minute v Evropi je odigral mladi Kramarić . Grk Papadopoulos , nekdanji evropski prvak in bojda Dinamova velika okrepitev, pa je v 66 minutah pokazal le, da ni najboljše pripravljen. Tako je bil najboljši igralec srečanja Bišćan , ki je Zagrebčane držal pokonci z dobrim vodenjem obrambe. Vendar lahko pričakujemo, da bodo nogometaši Dinama na povratni tekmi doma zmagali in se prebili v tretji kvalifikacijski krog. Beograjski Partizan je svoje srečanje drugega predkola proti valežanskemu Rhylu odigral prepričljivo in na gostovanju z zadetki Krstajića , Cleversona , Diarraja in Djordjevića zmagal z 0:4. Tudi vsa sredina srečanja boste lahko v živo spremljali na naši podstrani rezultati.zurnal24.si .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.