Dinamo remiziral proti Salzburgu

Foto: Žurnal24 Alexander Zickler je Salzburg v vodstvo popeljal v 45. minuti. Marijo Mandžukić
Dinamo iz Zagreba je v tretjem kolu kvalifikacij za Ligo prvakov v gosteh remiziral s Salzburgom (1:1). Beograjski Partizan pa je z 2:0 izgubil proti APOEL Nikoziji.
Oglej si celoten članek
 

Kvalifikacije Lige prvakov:

VSE TEKME V ŽIVO TUKAJ

Slovenski aktualni prvak Maribor je v tretjem kolu kvalifikacij za Ligo prvakov prišel do ugodnega izida na gostovanju v Zürichu (2:3) . Po Evropi pa je potekalo še kar nekaj zanimivih srečanj v tej fazi tekmovanja. Zagrebški Dinamo je tako na gostovanju pri Salzburgu remiziral (1:1). Beograjski Partizan pa je v gosteh proti APOEL Nikozij izgubil z 2:0 in bo imel na povratnem srečanju težko nalogo, da izid spreobrne v svojo korist. Zelo težko nalogo bo imel tudi Celtic , saj je na domačem igrišču doživel minimalen poraz z 1:0 proti Dinamu iz Moskve . Portugalski Sporting pa se je doma brez zadetkov razšel z Twentejem . Že v torek zvečer pa so si napredovanje z zmago 5:0 nad Sivassporjem zagotovili nogometaši Anderlechta .

Liga prvakov, 3. predkolo (prve tekme):
Baku : Levski Sofija 0:0
Aktobe : Maccabi Haifa 0:0
Sparta Praga : Panathinaikos Atene 3:1 (2:0)
RSC Anderlecht : Sivasspor 5:0 (3:0)
Ventspils : BATE Borisov 1:0 (0:0)
Levadia Tallinn : Debrecen 0:1 (0:0)
Šahtjor Donjeck : Timisoara 2:2 (0:1)
Šerif Tiraspol : Slavija Praga 0:0
APOEL Nikozija : Partizan Beograd 2:0 (0:0)
Slovan Bratislava : Olympiakos Pirej 0:2 (0:2)
Zürich : Maribor 2:3 (2:2)
Köbenhavn : Stabaek 3:1 (2:0)
Salzburg : Dinamo Zagreb 1:1 (0:1)
Celtic Glasgow : Dinamo Moskva 0:1 (0:1)
Sporting Lizbona : Twente Enschede 0:0
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.