Dinamo šokiral s cenami vstopnic

Foto: EPA
Foto: EPA
Paket za tri tekme za zahodno tribuno stane 158 evrov, južna vas olajša za 105 evrov, severna pa za 59. Cene za posamične tekme znašajo 39, 53 in 66 evrov.
Oglej si celoten članek

Hrvaški prvak Dinamo Zagreb je končno objavil cene vstopnic za tekme Lige prvakov. Navijači, tudi slovenski, ki si bodo želeli pogledati zagrebške modre ali morda zvezdnike Bayerna, Arsenala ter Olympiakosa na stadionu Maksimir, pa so šokirani nad cenami ...

Paket za vse tri tekme, ki bi si jih ogledali z največje zahodne tribune, stane 158 evrov, južna vas olajša za 105 evrov, severna pa za 59 evrov. Cene za posamične tekme bodo 300 kun za severno tribuno (39 evrov), 400 kun za vzhod (53) in 500 kun za zahod (66).

Prvi mož kluba Zdravko Mamić je najavljal, da bodo cene dostopne, rekoč: "Dobro, ne bodo ravno 30 kun, toda ljudje si jih bodo lahko privoščili!"

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.