Dinamo (Z) srečno slavil pri Slovencih

Foto: EPA
Foto: EPA
Zagrebški Dinamo je v 3. kolu kvalifikacij za Ligo prvakov minimalno in pomalem srečno zmagal v Moldaviji proti slovenskima branilcema. Partizan je izgubil na Cipru. Anderlecht se je s petardo spravil na litovski Ekranas. Povratne tekme bodo 7. in 8. avgusta.
Oglej si celoten članek

Zagrebški Dinamo je proti Šerifu napravil rezultat, ni pa imel igre. Žoge o švigale mimo Ivana Kelave, ki je nemočno širil roke. Tudi sreča je zaslužna, da se Zagrebčani iz Moldavije vračajo z 1:0, edini zadetek je zabil Fatos Beqiraj v 14. minuti. Hrvaški mediji poročajo, da je bila to edina svetla točka Dinama na tekmi, kaj lahko bi modri prejeli zadetek ali več. Trener Ante Čačić je bil okrcan že zaradi igre proti Ludogorecu … Za Šerif sta slovenska branilca Miral Samardžić in Tadej Apatič odigrala vso tekmo.

Liga prvakov, 3. kolo kvalifikacij:

Maribor : F91 Dudelange  4:1 (2:0)
Mezga (14, 47), Tavares (39), Berić (77); Joachim (92)


Šerif : Dinamo (Z) 0:1 (0:1)
Miral Samardžić in Tadej Apatič sta za Šerif odigrala vso tekmo.

Slask Vroclav : Helsingborg 0:3 (0:1)
Rok Elsner je za Slask igral do 90. minute, ko je dobil drugi rumeni karton. Dalibor Stevanović je vstopil v 73. minuti.

Bate : Debrecen 1:1 (0:0)

Hapoel Kirjat : Nefči 4:0 (1:0)

Molde : Basel 0:1 (0:0)

Limasol : Partizan 1:0 (1:0)

Anderlecht
: Ekranas 5:0 (2:0)

Celtic : Helsinki 2:1 (0:1)

Clucj
: Slovan Liberec 1:0 (0:0)
Cadu 53.

Dinamo (K) : Feyenoord 2:1 (0:0)

Motherwell : Panathinaikos 0:2 (0:1)

Köbenhavn : Club Brugge 0:0

Fenerbahče : Vaslui 1:1 (0:1)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.