Dinamovci zasilno pristali v Ljubljani

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Nogometaši zagrebškega Dinama, ki so v sredo z letališča Pleso poleteli proti Sofiji, so morali zaradi tehničnih težav na letalu družbe Adria Airways zasilno pristati v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Portal dnevnika 24sata (www.24sata.hr) poroča, da se bodo člani Dinama proti bolgarski prestolnici odpravili v današnjih popoldanskih urah. Hrvati naj bi bili v zadnjem času nezadovoljni z uslugami hrvaškega podjetja Croatia Airlines – v zadnjih štirih dneh sta kar dve letali omejene družbe zasilno pristali.

Na beograjskem letališču Nikola Tesla je v ponedeljek prišlo do tehnične okvare letala tipa Dash 8 – Q400, ki zaradi težav z delovanjem motorja sploh ni vzletelo, za potnike pa so organizirali alternativni prevoz z avtobusom.

Težave tudi v Zürichu

Drugo letalo istega tipa je imelo v petek zvečer težave s pristankom v Zürichu. Sprednje pristajalno kolo se ni hotelo spustiti, zato je letalo s kljunom zadelo ob tla. Nihče od potnikov ali članov posadke pri tem ni utrpel poškodb.

Nogometaši Dinama bodo sicer v Bolgariji igrali tekmo drugega kola Evropske lige proti Ludogorcu, kjer igra občasni slovenski reprezentant Roman Bezjak.

Zaenkrat še ni jasno, če je bil na letalu tudi kontroverzni izvršni predsednik zagrebškega kluba Zdravko Mamić, ki je svoje (ne)zadovoljstvo gotovo jasno izrazil ... Čakamo torej na morebitni videoposnetek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.