Direktorica izdala, kam odhaja Mourinho

Foto: EPA
Foto: EPA
José Mourinho bo prevzel Manchester United, je po kosilu s portugalskim strategom razkrila direktorica Interja Bedy Moratti.
Oglej si celoten članek

Manchester United je na prvi tekmi šestnajstine finala Lige Europa moral priznati premoč Midtjyllandu, ki je doma zmagal z 2:1 in zabil enega poslednjih žebljev v krsto Louisa van Gaala.

Navijači rdečih vragov zahtevajo odhod nizozemskega stratega, ki naj bi ga na Old Traffordu nasledil njegov nekdanji pomočnik José Mourinho.

Portugalski strateg se v teh dneh mudi v Milanu, kjer si je ogledal ligaško tekmo med Interjem in Sampdorio. Nerazzurri, s katerimi je ''Edini'' od leta 2008 do 2010 osvojil dva ligaška naslova in Ligo prvakov, so zmagali s 3:1. 

Mourinho se je med obiskom Lombardije sestal z družino Moratti, kar je sprožilo ugibanja, ali trener razmišlja o vrnitvi na Apeninski polotok. Govorice je negirala direktorica Interja Bedy Moratti, ki je po kosilu s trenerjem razkrila njegove načrte za prihodnost.

''Ne, zdaj je srečen, odhaja v Manchester,'' je na vprašanje novinarja, ali se Mourinho vrača na San Siro, odgovorila sestra nekdanjega predsednika Massima Morattija. ''On je vedno fantastičen, pogrešali smo ga kot osebo,'' je dodala.

Mourinho je v pogovoru z La Stampo zatrdil, da ne ve, kje bo nadaljeval kariero. ''Moj naslednji klub? Ne vem. Vem le to, da imam rad nogomet in vrnil se bom z enako mero strasti in ambicij. Ne iščem klubov, klubi iščejo mene,'' je povedal Mou in dodal, da ne razmišlja o vrnitvi na trenerski stolček Interja.

Med obiskom Italije si je, kot kaže, premislil. ''Počutim se, kot da se vračam k družini. Zdi se mi, da je minilo šest dni, ne pa šest let. Ali bi se nekoč lahko vrnil k Interju? Zakaj pa ne. Vrnil sem se k Chelseaju, zakaj se ne bi še k Interju? Predsedniku in Robertu Manciniju želim vse dobro,'' je dejal Portugalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.