Dirka v Austinu tudi letos bo

Foto: EPA
Foto: EPA
Deset dni pred začetkom nove sezone formule 1 so rešili tudi večjo neznanko v koledarju prihajajoče sezone.
Oglej si celoten članek

Dirka v ameriškem Austinu, ki je bila doslej označena z zvezdico, ker še ni bila dokončno potrjena, je v sredo dobila zeleno luč. Na sporedu bo 23. oktobra.

Negotovost pri izvedbi dirke so povzročile finančne težave. Prireditelji so namreč ostali brez dela načrtovanih sredstev, a je v sredo direktor dirkališča Circuit of Americas Bobby Epstein zatrdil, da bodo dirko lahko izvedli.

Lani so imeli v Teksasu med dirkaškim koncem tedne s formulo 1 hude težave s slabim vremenom in neurji, posledice pa so se pokazale tudi pri rdečih številkah v blagajni. Pozimi pa jim je zvezna država Teksas odtegnila sredstva v višini več milijonov dolarjev.

Letošnja izvedba bo peta preizkušnja formule 1 na tem dokaj novem prizorišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.