Dirkač s slavnim priimkom med pogajanji z F1 ekipo zlomil obe nogi

Foto: Print Screen pietro fittipaldi
Pogovore je prekinila huda nesreča.
Oglej si celoten članek

Šef ekipe Haas F1 Team Günther Steiner je potrdil, da so se s Pietrom Fittipaldijem, vnukom dvakratnega svetovnega prvaka Emersona Fittipaldija, pogajali za testiranje dirkalnika formule 1, a je dogovor padel v vodo po hudi nesreči 21-letnega dirkača.

Fittipaldi se je poškodoval na kvalifikacijah za dirko svetovnega vzdržljivostnega prvenstva v Spa Francorchampsu. Brazilec je zlomil obe nogi in še isti dan prestal operacijo. Nekaj ur je preživel na intenzivni negi. Po napovedih naj bi okreval pribiližno dva meseca.

Mladi dirkač je zaradi nesreče zamudil priložnost za testiranje dirkalnika formule 1, vendar se mu bo, glede na njegov slavni priimek, ki odpira marsikatera vrata, bržkone kmalu ponudila nova priložnost.

Foto: Epa

"Ničesar se še nismo dogovorili. Pogovarjali smo se, nato pa se mu je zgodila nesreča. Navezali so stik z nami, ker poznam njegovega dedka Emersona. Vprašali so, če se je možno karkoli dogovoriti. Še vedno smo v stiku, a o testiranjih za zdaj ne govorimo, saj ne vemo, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. V tem trenutku je najbolj pomembno, da okreva," je povedal Steiner.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.