Slavni dirkač sredi etape padel v smrt

Foto: Epa
Foto: Epa
Na reliju Dakar se je zgodila tragična nesreča.
Oglej si celoten članek

Štiridesetletni portugalski motociklist Paulo Gonçalves je preminil po padcu na 276. kilometru sedme etape relija Dakar med Rijadom in Wadi Al Dawasirjem v Savdski Arabiji, so sporočili organizatorji.

Ob prihodu zdravniške ekipe je bil Gonçalves nezavesten, s helikopterjem so ga takoj prepeljali v bolnišnico, a mu ni bilo več pomoči.

Portugalec je letošnjo šesto etapo končal na osmem mestu, skupno pa je na svojem 13. nastopu zasedal skupno 46. mesto. Najboljšo uvrstitev je dosegel leta 2015, ko je končal na drugem mestu.

Reli Dakar Brez menjav na vrhu, Marčič tik za petdeseterico

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.