Dirkača preganja občutek krivde

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Prvič po smrti dirkaškega kolega je s predstavniki sedme sile spregovoril Sage Karam, čigar nesreča na dirkališču v Poconi je bila usodna za Justina Wilsona.
Oglej si celoten članek

Sage Karam se je zavrtel na dirki serije IndyCar in treščil v zaščitno ogrado, pri čemer so se po stezi razleteli številni ostanki njegovega dirkalnika.
Skozi razbitine je ob nepravem trenutku zapeljal Justin Wilson, ki mu je v glavo priletel del dirkalnika in mu povzročil hude poškodbe glave. Dirkač je dan po nesreči umrl.

Karam, 20-letnik iz Pensilvanije, kjer je potekala tragična dirka, je v prvem pogovoru z mediji razkril, da se težko prebija skozi noči. ''Zame je najtežje ponoči, ko si sam in razmišljaš o stvareh,'' je povedal Karam in dodal: ''Trudim se, da bi čim manj časa preživel sam, saj takrat začnem misliti na to''

''Ko ponoči gledaš v strop in razmišljaš 'kaj če?', 'kaj če se ne bi zavrtel?'... to je najtežje,'' je povedal 20-letnik, ki je v nesreči utrpel blažjo poškodbo stopala.

Na vprašanje, ali se je pogovarjal z ženo tragično preminulega dirkača, je odvrnil: ''Pogovorila se bova, ko bo primeren čas za to. V bolnišnici sem se pogovarjal z Wilsonovim bratom Stefanom. Stal mi je ob strani, jaz pa njemu.''

Karama ne tolaži dejstvo, da je šlo pri nesreči za splet nenavadnih okoliščin. ''V tem ni tolažbe, a nesreča je bila zares čudna. Upam, da bomo skupaj z njegovo družino to lahko prebrodili,'' je dodal dirkač.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.