Dirkalnik F1 iz kruha

Foto: Žurnal24 Kuharski in drugi mojstri ponosno pozirajo ob svojem izdelku.
Z njim najboljši vozniki formule 1 sicer ne bi mogli tekmovati, vsekakor pa bi si prislužil njihovo občudovanje. V videu si oglejte dirkalnik formule 1, narejen iz kruha.
Oglej si celoten članek
"Česa vse se ljudje ne spomnijo!" često pravi moja mama in verjetno bi bil ta njen vzklik nadvse primeren, če bi videla čudo, ki vam ga predstavljamo v videu. Gre za dirkalnik formule 1, narejen iz testa oziroma njegovih "izpeljank" najrazličnejših razsežnosti in oblik. Sedemnajst ljudi (kuharji, umetniki, tehnično osebje in prostovoljci) je bolid, ki je trenutno v Singapurju, izdelovalo 549 ur. Sestavlja pa ga tisoč štruc 22 različnih vrst kruha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.