Dirkalnik ob trku prepolovilo, dirkačico zabrisalo kot lutko

Foto: Print Screen
Dirkalnik je zaradi posledic grozovitega trka v drevo razpadel na prafaktorje.
Oglej si celoten članek

Grozljiva nesreča je zaznamovala dirko Toyota Grand Prix na dirkališču Sunix Race Track v prestolnici Dominikanske republike, kjer so se obiskovalci zbali za življenje ene izmed udeleženk tekmovanja.

Dirkačica Valentino Tomasello je med napetim dvobojem z drugim dirkalnikom izgubila nadzor nad vozilom in silovito trčila v drevo ob dirkališču. Dirkalnik je ob trku prepolovilo, Tomasellovo pa je katapultiralo v zrak. Nato se je odbila od strehe drugega dirkalnika in nepremično obležala tleh.

Posnetek nesreče razkriva, kako je dva dirkalnika po dotiku odneslo s steze na travnato površino, kjer je nato rdeče vozilo dregnilo modrega in ga s tem obrnilo v nevaren položaj, iz katerega se Tomasellova ni mogla rešiti in z desnim bokom priletela v drevo.

Dirkačica jo je začuda odnesla brez hujših poškodb, saj je v nesreči utrpela zgolj zlom roke. "Dobro sem, hvala bogu. Ponovno sems e rodila. Ne skrbite, zlomila sem desno roko, a nisem v življenjski nevarnosti. Glava, lobanja in možgani so v redu. Rada vas imam, hvala za vsaksporočila," se je oglasila iz bolnišnice.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.