Divjak v srednjem veku

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

"Če nimaš nič, ti nič ne ostane," je bil v naši redni torkovi rubriki Druga plat filozofsko razpoložen Bojan Zajc. Pomočnik trenerja pri HDD ZM Olimpija ne sanja veliko, verjame pa, da ga pomnijo mnogi.
Oglej si celoten članek

Bojan Zajc , ki je sredi novembra debitiral na trenerski klopi ZM Olimpije , potem pa mesto glavnega trenerja prepustil ameriškemu strokovnjaku Miku Posmi , je vedno zanimiv sogovornik. V tem videointervjuju nam je zaupal, čemu se ne bi nikoli odpovedal. Zaradi sedenja na klopi nekdanjega odličnega branilca zeleno-belih ne bomo/bodo nikoli pozabili. "Najraje bi bil divjak v srednjem veku," pa je odgovor 42-letnika na vprašanje, v katerem zgodovinskem obdobju in v kakšni preobleki bi najraje živel.

Hokejist, ki je pri 41 letih lani zaigral v finalu državnega prvenstva, prisega na trde zvoke in je z uspehom v šoli povsem zadovoljen. Pred vami je zanimiv in iskren pogovor s športnikom, ki je na svetovnem prvenstvu nastopil trinajstkrat. Njegova misel se glasi: bodi močan in pogumen, pa boš uspel!
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.