Djermanović se bo vrnil predčasno

Foto: SPS/nkolimpija.si
Foto: SPS/nkolimpija.si
Olimpija je s pritožbo uspela znižati kazen za napadalca Dejana Djermanovića.
Oglej si celoten članek

Zaradi rdečega kartona po nespametnem prekršku nad Martinom Milcem bi moral napadalec Olimpije Dejan Djermanović izpustiti kar štiri tekme. Ljubljanski klub se je na kazen pritožil in Nogometno zvezo Slovenije pozval naj predvsem upošteva dobro kartoteka Djermanovića, ki pred tem še ni prejel rdečega kartona. Zveza je klubu delno ugodila in Djermanoviću kazen znižala za eno tekmo.

Ker je napadalec že presedel tekmi proti Celju in  Mariboru, to pomeni, da ga na današnji tekmi s Triglavom še ne bo v kadru, bo pa lahko nastopil na povratni tekmi polfinala slovenskega pokala, ko Olimpija v Stožicah gosti aktualnega prvaka Maribor. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.