Djilobodji obžaluje grozečo gesto

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Werderja iz Bremna Papy Djilobodji se je javno opravičil za grozečo gesto, ki si jo je privoščil na tekmi bundeslige proti Mainzu.
Oglej si celoten članek

Djilobodji je tekmecu simbolično pokazal poteg s prstom prek vratu, za nešportno vedenje mu je Nemška nogometna zveza izrekla dve tekmi prepovedi igranja in naložila plačilo 15.000 evrov kazni.

"Rad bi se opravičil za svojo gesto, kaj takega se ne bi smelo nikoli zgoditi, na ali ob igrišču. Želel bi se res iskreno opravičiti Pablu de Blasisu in vsem nogometnim navijačem po svetu. Nazaj se bom vrnil še močnejši," je čivknil Djilobodji.

Sporne poteze sodnik Manuel Gräfe na tekmi ni opazil, po pregledu posnetkov pa je DFB sklenila, da bo zadeve preiskala. Djilobodji je potezo namenil tekmecu iz Mainza Pablu de Balsisu.

Senegalski nogometaš, ki v Bremnu igra kot posojen član Chelseaja, je sprva dobil tri tekme prepovedi igranja, po pritožbi kluba so kazen znižali na dve. Leta 2009 je DFB za podobno simbolično "rezanje vratu" Deniza Nakija iz St. Paulija kaznovala s tremi tekmami prepovedi igranja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.