Djoković boljši od Stankovića

Foto: Žurnal24 Nole se je ob koncu leta upravičeno potrkal po prsih. (Foto: Reuters)
Teniški igralec Novak Djoković je postal najboljši športnik Srbije v iztekajočem se letu. Dejan Stanković, ki je z Interjem osvojil tri lovorike, se ni uvrstil niti med najboljšo trojico.
Oglej si celoten članek

Teniški igralec Novak Djoković je najboljši športnik Srbije v letu 2010. Tretji igralec na računalniški lestvici ATP je v 54. izboru športnega časnika Sport prejel največ glasov, za njim pa sta se zvrstila odbojkar Nikola Grbić in strelec Zoran Arunović.

Med kandidati za najboljšega športnika Srbije so bili še nogometaš Dejan Stanković, vaterpolist Vanja Udovičić, karateista Dejan Umićević in Slobodan Bitević, teniški igralec Viktor Troicki, košarkar Miloš Teodosić in kegljač Vilmoš Zavarko. Srbski časnik Sport je prvi izbor za najboljšega športnika Srbije priredil leta 1957.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.