Djoković oponašal Michaela Jacksona

Foto: Žurnal24
Srbski teniški igralec Novak Djoković je na zabavi v Monaku prikazal svojo imitacijo plesa na koreografijo pokojnega pop kralja Michaela Jacksona in njegov glasbeni hit Thriller.
Oglej si celoten članek

Številka 1 svetovnega tenisa, vsaj kar zadeva zabavo, Srb Novak Djoković ne blesti le na teniških igriščih. Potem ko je pred časom za smeh poskrbel z imitacijo obnašanja teniških kolegov in kolegic, je na zabavi v Monaku preoblečen v Michaela Jacksona oponašal njegov ples iz videospota za hit Thriller.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.