Dobesedno šesti igralec na parketu

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener košarkarske ekipe EA7 Milano Jasmin Repeša je na zadnji tekmi državnega prvenstva na vsak način želel pomagati svoji ekipi.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek zvečer je EA7 Milano na šesti tekmi finala italijanskega državnega prvenstva slavil na gostovanju pri Reggio Emilii (70:74) in serijo odločil v svojo korist z izidom 4:2.

Iz tabora poražencev so po tekmi čestitali Milančanom, opozorili pa so na postopanje njihovega trenerja Jasmina Repeše med eno od akcij. Hrvat je konkretno stopil v igrišče in skušal ovirati enega od domačinov, kar je zlahka opaziti na priloženem posnetku.

Repeša v Italiji sicer uživa velik ugled, v preteklosti pa je vodil Cibono, Tofaš, Split, Slask, Fortitudo, Romo, Benetton, Unicajo in Cedevito, sedel je tudi na klopi Hrvaške

xxx

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.