Dobitnik dveh velikih globusov si je našel nov izziv

Foto: Epa bode miller
Nekdanji smučarski as bo v času zimskih olimpijskih iger v Pyeongchangu strokovni komentator televizijske hiše Eurosport.
Oglej si celoten članek

Američan Bode Miller bo februarja med igrami v Južni Koreji za televizijsko postajo analiziral tekme v alpskem smučanju, so danes sporočili z Eurosporta.

Poleg olimpijskega zmagovalca iz Vancouvra 2010 bosta tekme smučarskih skakalcev komentirala nekdanja nemška vrhunska tekmovalca Sven Hannavald in Martin Schmitt.

Ob omenjenih so člani olimpijske ekipe komentatorjev še norveški alpski smučar Kjetil Andre Aamodt, italijanska alpska smučarka Karen Putzer, švedski olimpijski zmagovalec v hokeju Hakan Loob in smučarski skakalec Anders Bardal.

Nekaj časa je za Eurosport komentirala tudi nekdanja slovenska smučarska zvezdnica Tina Maze.

Miller, ki se je upokojil pred začetkom sezone, je v karieri osvojil dva velika in šest malih globusov, šest olimpijskih kolajn ter štiri naslove svetovnega prvaka, dobil pa je 33 tekem za svetovni pokal.

Foto: Epa bode miller

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.