Dobra novica za navijače Bayerna

Foto: epa (ATTENTION: EMBARGO CONDITIONS! The DFL permits further utilisation of pic
Foto: epa (ATTENTION: EMBARGO CONDITIONS! The DFL permits further utilisation of pic
Z münchenskim klubom je pogodbo podaljšal eden od največjih zvezdnikov.
Oglej si celoten članek

Nizozemski nogometaš Arjen Robben je tako kot njegov soigralec Franck Ribery pred nekaj meseci podaljšal pogodbo z Bayernom iz Münchna. Robben bo na Bavarskem ostal do 2018 oziroma do 34. leta starosti.

Nizozemec, ki je k Bayernu prišel 2009 iz Real Madrida, je z enoletnim podaljšanjem zelo zadovoljen. "München je zame in mojo družino drugi dom, Bayern pa najboljši klub na svetu," je dejal. Od prihoda v klub je Robben z Bayernom osvojil 15 pokalov, med drugimi pet kot prvak Nemčije, leta 2013 pa je v finalu lige prvakov dosegel tudi odločilni zadetek za zmago proti Borussiji iz Dortmunda.

V karieri je igral še za Groeningen, PSV Eindhoven in Chelsea.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.