Dobra novica za Srbe pred finalom s Slovenijo

Foto: Profimedia
Srbski navijači, igralci in selektor so prejeli dobro vest.
Oglej si celoten članek

Srbski branilec Stefan Jović bo lahko zaigral v nedeljskem finalu košarkarskega evropskega prvenstva proti Sloveniji v Istanbulu, poroča srbska agencija Tanjug. Novico je potrdil srbski selektor Aleksandar Đorđević in dodal, da si košarkar, ki je moral v petkovem polfinalu proti Rusiji predčasno s parketa, ni resneje poškodoval svojega gležnja.

"Zdravniški pregledi so pokazali, da je vse v redu. Stefan je že včeraj dejal, da hoče igrati in prav nič ne sumim, da bo v finalu pokazal vse kar zna. Res se nam ni bilo treba ukvarjati še s to poškodbo, a v tej sezoni me glede na vse težave, ki smo jih imeli, ne čudi prav nič več. Paziti moramo, kako gremo čez cesto, ne pri rumeni, ampak le še pri zeleni luči," se je slikovito odrezal Đorđević. Ta ima zaradi poškodb precej okrnjeno reprezentanco, kot zadnji se je na pripravah poškodoval prvi srbski organizator igre Miloš Teodosić.

Đorđević je še enkrat poudaril, da zelo spoštuje Slovenijo, a tudi, da je srbski cilj je zlata kolajna: "Obe ekipi sta v finalu zasluženo. Sam verjamem, da mi lahko pokažemo še boljšo košarko kot doslej. Finale bo dobila boljša obramba. To trofejo smo sanjali in ne smemo se ustaviti."

Tako kot Slovenija tudi Srbija v nedeljo ob 20.30 v istanbulski dvorani Sinan Erdem pričakuje bučno podporo s tribun.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.