Dobri Pique postal hit na socialnih omrežjih

Foto: Profimedia
Tudi tako se lahko izkažeš.
Oglej si celoten članek

Prvi polčas dvoboja med Španijo in Iranom na svetovnem prvenstvu navijačem ni veliko ponudil, za najboljšo potezo v prvih 45 minutah tekme pa je tako poskrbel branilec španske reprezentance Gerard Pique. Njegovo dejanje je hitro zakrožilo na socialnih omrežjih.

Skupina B VAR izničil izenačujoči zadetek Irana

Postavni steber španske obrambe je pokazal, da je precej mehkega srca, med sem in tja tekajoče nogometaše se je namreč zatekel manjši ptič, Pique ga je opazil, se ustavil in ga pobral ter mu tako omogočil polet na bolj varen kraj.

Tisti, ki omenjenega branilca ne marajo preveč, bodo morda dejali, da je bila to ena njegovih boljših potez na obračunu z Iranci. Še en posnetek je namreč vzbudil precej pozornosti, ob koncu tekme je Piqueju iranski nogometaš žogo poslal med nogami, v nadaljevanju akcije pa je po predložku Mehdi Taremi iz bližine z glavo žogo poslal le malo čez prečko. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.