Dobrodelni december Domžal

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Domžalski nogometni prvoligaš se je odločil za lepo potezo, s katero želijo nekoliko olajšati življenje pomoči potrebnim.
Oglej si celoten članek

Kdor si bo želel ogledati zadnjo prvenstveno tekmo Domžal v prvem delu prvenstva, bo moral za vstopnico odšteti prav posebno ceno. Vstopnico bodo dobili v zameno za pločevinko hrane ali zavoj testenin, ki bo nato razdeljena socialno ogroženim. Tekma s Triglavom bo imela zato v mesecu obdarovanj tudi dobrodelno noto. 

Pri klubu so zapisali: "Ker je december mesec obdarovanj in ker se je začela nova akcija Anine zvezdice, s katero Nogometni klub Domžale več kot uspešno sodeluje že od lanskega maja, bomo v soboto na vratih stadiona znova zbirali hrano z daljšim rokom uporabe. Vsak obiskovalec bo ob predložitvi najmanj dveh, lahko tudi več, prehranskih izdelkov z daljšim rokom uporabe prejel brezplačno vstopnico za ogled gorenjskega derbija."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:51 5. December 2013.

    Bravo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.