Dobrodelni hokejisti

Foto: HK Slavija
Foto: HK Slavija
Tekma lige INL med hokejisti Slavije in Maribora bo jutri ob odigrana z dobrodelno noto. Ob 18. uri bo v zaloški dvorani predavanje o raku, uro kasneje se bo začela tekma.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Playboy Slavije želijo ob Movembru opozoriti na V Zalogu bodo jutrišnjo tekmo z Mariborom tako oplemenitili z bogatim spremljevalnim programom, nagradnimi igrami in predavanjem o raku.

"Gibanje Movember je svetovno gibanje v mesecu novembru, ko si moški pustijo rasti brke. Cilj gibanja je ozaveščati ljudi predvsem o raku na prostati in modih ter o ostalih zdravstvenih problemih moških in zbirati sredstva za raziskave. V skladu s tem smo se hokejisti odločili, da si pustimo rasti brke in vsaj malo pripomoremo k opozarjanju na ta problem," so sporočili iz zaloškega kluba.

Hokejski klub Playboy Slavija bo od vsake prodane vstopnice daroval en evro za Društvo onkoloških bolnikov (DOB). Na predavanju bo ob zdravnikih sodeloval tudi nekdanji nogometaš z lastno izkušnjo raka Jaka Jakopič. Med udeležence bodo razdelili tudi zgibanke na temo moškega zdravja, zbirali bodo prostovoljne prispevke za DOB in prodajali izdelke gibanja Movember, ki bodo prav tako v večini namenjeni Društvu onkoloških bolnikov. Glavna partnerja dogodka sta Playboj Slovenija in Lidlova blagovna znamka moške kozmetike Cien Men.  

Več o dogodku na https://www.facebook.com/events/184813841710887/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.