Dobrodelni Nole: za otroke Srbije 76.000 €

Foto: EPA
Foto: EPA
Številka ena svetovnega tenisa in ambasador Unicefa, srbski šampion Novak Djoković, je v dobrodelne namene za pomoč ogroženim otrokom v domovini daroval sto tisoč dolarjev (okrog 76 tisoč evrov). "Želim pomagati otrokom v Srbiji in po vsem svetu, da bi lahko uresničili svoje sanje," je med drugim dejal Djoković.
Oglej si celoten članek

"Upam, da bo moja donacija in podpora prinesla spremembo v življenja mladoletnikov v Srbiji, še posebej tistih otrok, ki imajo omejene možnosti pri doseganju svojega potenciala," je po velikodušnem nakazilu dejal Novak Djoković. "Grajenje čvrstih temeljev v mladih letih ne samo pomaga otroku, da doseže svoj polni potencial, ampak tudi pomaga pri grajenju boljše družbe v celoti."

Djoković je tako v velikem slogu proslavil svojih prvih nekaj mesecev kot ambasador Unicefa, ki se mu je pridružil avgusta letos. Obiskal je vrtec v Smederevu, ki ga obiskujejo otroci Romov in tisti z motnjami v razvoju. "Želim pomagati otrokom v Srbiji in po vsem svetu, da bi lahko uresničili svoje sanje. Vsi otroci imajo pravice in te pravice se morajo zaščititi," je še dodal Djoković, ki v Srbiji tudi promovira Unicefovo kampanjo za dobrodelno prodajo čestitk in drugih proizvodov, s katero zbirajo finančna sredstva za ogrožene otroke po vsem svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.