Dogovorjen in krvav spopad huliganov

Na zapuščeni ulici v Københavnu se je zgodil vnaprej dogovorjen spopad med huligani Gothenburga in Helsingborga.
Oglej si celoten članek

V danskem Københavnu so se spopadli huligani švedskega GAIS Gothenburga in Helsingborga. Fanatični navijači obeh ekip so se za telesno obračunavanje dogovorili predhodno, med pretepom pa je bila prepovedana uporaba kakršnihkoli pripomočkov.

Na zapuščeni ulici glavnega mesta Danske so tako zapele le pesti, posnetek incidenta pa daje nov vpogled v bizaren svet huliganizma, ki z nogometno igro nima prav nobene povezave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:45 3. Julij 2013.

    Tole ni nič novega,to je prekopirano iz Rusije in Poljske,kjer se ultrasi tako spopadejo.V Rusiji imajo prvenstvo,kjer zmeraj,ko se srečata …

  • 14:26 3. Julij 2013.

    bizaren svet huliganstva? lol pa ta novinar zgleda nikol v lajfu ni bil zvecer uzuni..

  • 14:13 3. Julij 2013.

    zarad mene se tudi VIOLE in G.D in ostali takole dobijo, samo da ne delajo nereda na stadionu, seveda tam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.