Megalomanski dvoboj za vse naslove

Foto: Profimedia Tyson Fury.
Foto: Profimedia Tyson Fury.
Zaenkrat se še ne ve, kje in kdaj se bosta britanska šampiona spopadla za naslov svetovnega prvaka po vseh verzijah.
Oglej si celoten članek

Britanska boksarja Anthony Joshua in Tyson Fury sta po poročanju promotorja Eddieja Hearna danes podpisala dvostranski dogovor o dvoboju, ki bo združil vse svetovne naslove v težki kategoriji, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Vložili smo velik napor, da smo prišli do dogovora. Da smo dobili podpisa, ni bilo lahko. Za organizacijo dvoboja vlada veliko zanimanje, dobili smo osem ali devet ponudb, in sicer iz Bližnjega vzhoda, Azije, vzhodne Evrope in ZDA," je dejal Hearn.

Legenda Zadnje slovo enega velikanov športa

Novica je prišla le štiri dni po izjavi Furyja, ki je za lokalno televizijo dejal, da dvoboja še dolgo ne bo in da se trenutno bolj kot treningu posveča pitju alkohola. "Dokler ne dobim datuma in veliko denarja v žep, dvoboja ne bo," je dejal Fury.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.