Dogovorjen spektakel leta, znan tudi verjetni datum

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Joshua je sprejel Furyjeve pogoje, borba bo najverjetneje 3. decembra!
Oglej si celoten članek

Dvoboj med najboljšima britanskima boksarjema v težki kategoriji Tysonom Furyjem in Anthonyjem Joshuo bo, kot kaže, že letos. Ekipa Joshue je danes potrdila, da je sprejela Furyjeve pogoje za borbo.

Njegov promotor Frank Warren je nato napovedal, da bo kmalu prišlo do pogodbe. Možen datum dvoboja je 3. december. Fury je kot pogoj določil, da sam prejme 60 odstotkov delnic, Joshua naj bi dobil ostalih 40 odstotkov.

Kot so sporočili iz tabora Joshue, so se o vsem dogovorili že v petek, vendar so se zaradi smrti britanske kraljice Elizabete II. odločili, da v znak spoštovanja še ne razkrijejo dogovora.

Foto: Profimedia Anthony Joshua

"Zdaj čakamo na Furyjev odgovor," so še dejali, medtem pa jim je Furyjev promotor Warren prek Twitterja že odgovoril: "Pogodbo bomo zelo hitro podpisali."

Nekdanji svetovni prvak Joshua je sicer minuli mesec v Džedi v tesnem obračunu po točkah še drugič izgubil proti ukrajinskemu boksarju Oleksandru Usiku, ki tako ostaja štirikratni svetovni prvak, saj je obdržal pasove združenj WBA, IBF, WBO in IBO.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.