"Dokončati moram srednjo šolo, ta stari mi težijo že 30 let"

Foto: Epa
Foto: Epa
Razkril, kaj bo počel po karieri.
Oglej si celoten članek

Legendarni italijanski vratar Gianluigi Buffon je v pogovoru na Instagramu spregovoril o tem, kaj bo počel takoj po zaključku dolgoletne kariere. 

Dvainštiridesetletni čuvaj mreže je sicer nedavno še za eno leto podaljšal pogodbo z Juventusom. Želi postati rekorder Serie A po številu zbranih nastopov, trenutno si ta dosežek deli z nekdanjim zvezdnikom Milana Paolom Maldinijem. Oba sta doslej zbrala 647 nastopov v najmočnejšem razredu italijanskega nogometa.

Ob koncu pogodbe bo Buffon star 43 let in pol, po zaključku kariere pa se ne namerava (takoj) posvetiti nogometu. "Ko bom končal kariero, nameravam vzeti leto odmora in se posvetiti družini. Vrnil se bom v srednjo šolo, saj me 'ta stari' zaradi tega nervirajo že 30 let. Tri reči v življenju me veselijo. Odnos s soprogo in mojo družino, moj poklic in priložnost, da se naučim kaj novega. Slednjega bo še več, ko zaključim kariero," je dejal nogometaš, ki je z devetimi državnimi naslovi že rekorder Serie A.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.