Dokončno: Raul zapušča Schalke

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vodstvo Schalkeja je danes na posebni novinarski konferenci sporočilo, da se legendarni španski napadalec Raul po koncu sezone poslavlja od kluba. Kariero naj bi nadaljeval v ZDA ali Aziji.
Oglej si celoten članek

Nekdanji španski nogometni reprezentant Raul bo po koncu sezone zapustil Schalke, kar je danes potrdilo tudi vodstvo kluba iz Gelsenkirchna. To je nekdanjemu napadalcu Reala ponudilo novo enoletno pogodbo, vredno štiri milijone evrov, a jo je 34-letnik zavrnil, saj si je želel daljše sodelovanje.

Raulu, ki je od leta 2010 za Schalke odigral 63 tekem, na katerih je dosegel 27 golov, lani pa osvojil nemški pokal, po koncu sezone poteče pogodba, tako da bo nove delodajalce iskal kot prosti igralec. Španski mediji namigujejo, da bi lahko kariero nadaljeval v ZDA ali v kateri od azijskih držav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.