Đoković o kritikah: To je lov na čarovnice

Foto: Twitter novak đoković
Novak Đoković bi še enkrat organiziral Adria Tour.
Oglej si celoten članek

Pri New York Timesu so opravili intervju s prvim igralcem sveta Novakom Đokovićem. Med drugim je moral odgovoriti tudi na vprašanje o turnirjih v Beogradu in Zadru, ki jih je organiziral v sklopu turnirjev Adria Tour, na njih pa se je s koronavirusom okužilo kar nekaj igralcev in obiskovalcev.

"Žal mi je za ljudi, ki so se okožili, ampak ne čutim se krivega za to, da je nekdo od takrat v Srbiji, na Hrvaškkem in v regiji zbolel zaradi koronavirusa. Če sem iskren, je vse to, kar se dogaja, navaden lov na čarovnice. Kako je lahko ena oseba kriva za vse?" je na vpašanje odgovoril Đoković.

"Z dobrim namenom smo naredili vse, da bi izvedli turnirje. Res je, nekatere reči bi lahko naredili drugače, ampak ali me boste zdaj za vselej krivili zaradi te napake? Če je tako, v redu, lahko sprejmem tudi to, ker drugega ne morem storiti. Če bi imel priložnost še enkrat organizirati Adria Tour, bi to tudi naredil," je zaključil srbski teniški zvezdnik, ki se je po turnirju v Zadru tudi sam znašel med okuženimi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.