Đoković o Slovencu: On je velika zvezda

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Srbski teniški as je imel na domačem turnirju podporo s strani slovenskega športnega asa.
Oglej si celoten članek

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković bo prvič letos zaigral v finalu enega izmed turnirjev, to mu je uspelo v domačem Beogradu, kjer mu bo osvojitev lovorike pred glasnimi navijači poskušal preprečiti Rus Andrej Rubljov. Štiriintridesetletni domačin bo prvič to sezono igral v finalu, skupaj pa bo v že 124. sklepnem nastopu lovil 87. lovoriko. Rubljov bo v 16. finalu iskal pot do 11. naslova.

Đoković je v tej sezoni sicer zaigral le na treh turnirjih. V Monte Carlu je pred tednom dni izpadel ob prvem nastopu, v Dubaju na samem začetku leta pa je prišel do četrtfinala. Na prvem grand slamu sezone na OP Avstralije v Melbournu kasneje ni smel nastopiti, potem ko mu je avstralska vlada zavrnila vizum. Ker ni cepljen, ni smel igrati niti na mastersih v Indian Wellsu in Miamiju.

Med množico domačih navijačev je Đoković v Beogradu imel tokrat podporo tudi slovenskega športnega zvezdnika. Njegov polfinalni dvoboj z Rusom Karenom Hačanovom (4:6, 6:1, 6:2) si je namreč ogledal tudi vratar madridskega Atletica Jan Oblak, njegov klub je ligaško tekmo odigral že v petek.

"Oblak je priletel v Beograd le zato, da bi videl Đokovićev nastop. VŠpanijo se vrača že jutri," je na twitterju zapisal novinar Sport Kluba Saša Ozmo.

Po uspešnem obračunu je Đoković tako odgovarjal tudi na vprašanje povezano z Oblakom. "Srečala sva se v Madridu, ogledal si je nekaj mojih dvobojev. Vesel sem, da sem ga lahko videl. Je velika nogometna zveza," je o škofjeloški vratarski 'hobotnici' dejal srbski teniški zvezdnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.