Đoković prekinil molk: "Srce se mi lomi"

Foto: Epa
Foto: Epa
Prvega tenisača sveta je močno prizadela obsodba nekdanjega tesnega sodelavca in dobrega prijatelja Borisa Beckerja.
Oglej si celoten članek

Legendarni Boris Becker, šestkratni zmagovalec turnirjev za grand slam, je bil pred tremi dnevi obsojen na dveinpolletno zaporno zaradi prikrivanja premoženja in drugih nepravilnosti v stečajnem postopku iz leta 2017.

Teniški velikan, ki je v karieri osvojil 49 turnirjev in preživel 12 tednov na vrhu lestvice ATP, bo za zapahi preživel vsaj polovico od predvidene 30-mesečne zaporne kazni.

Obsojen Šok! Legendarni Boris Becker mora v zapor, vsaj tako dolgo bo sedel!

Na prizorišču četrtega letošnjega turnirja serije masters v Madridu se je na dogajanje okoli nemške teniške legende odzval tudi njegovanekdanji varovanec Novak Đoković.

Becker je Srba treniral med letoma 2013 in 2016, v tem času pa sta skupaj osvojila šest grand slamov in 14 turnirjev serije 1000.

Foto: Epa

"Srce se mi lomi zanj. Je moj dolgoletni prijatelj, od tega je bil tri ali štiri leta tudi moj trener. Smatram ga kot nekoga, ki mi je zelo blizu in ki je veliko prispeval k mojim uspehom," je povedal prvi igralec sveta.

"Ne bi govoril o podrobnostih razsodbe, ker nisem pravi naslov za to, a kot prijatelj lahko rečem, da sem zelo žalosten zanj. Nimam kaj veliko za dodati. Upam, da bo premagal to težko obdobje in po odsluženi kazni spet zaživel normalno življenje. Ne vem, kako se bo vse skupaj izšlo. Molim zanj. Upam, da bo ostal zdrav telesno in psihično, saj bo to verjetno najzahtevnješi del," je dodal srbski zvezdnik.

"To je nepošteno" Nadal se je pridružil mnenju Đokovića

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:41 2. Maj 2022.

    Če je tako potem ima tudi on opravka z mutnimi posli ;-)

  • 14:15 2. Maj 2022.

    Hmm, verjetno je dosti molil, da bi igral v Avstraliji, pa ga vsemogočni ni uslišal, dvomim, da se lahko Becker …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.