Đoković prestrašil navijače, kaj to pomeni za naprej?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Đoković je zaradi težav s stegensko mišico predčasno končal trening.
Oglej si celoten članek

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je zaradi težav z levo stegensko mišico skrajšal trening, ki ga je imel v Melbournu z Rusom Danilom Medvedjevom. Predvideno je bilo, da bosta igrala 75 minut, končala pa sta nekaj po pol ure vadbe. Po prekinitvi se je ekipa zbrala okoli Srba, ki naj bi imel očitne težave z nogo, saj se ni gibal po igrišču s pričakovano lahkotnostjo.

Devetkratni zmagovalec OP Avstralije je sicer imel težave s stegensko mišico že na turnirju v Adeleideu minuli teden, ko se je v polfinalu meril ravno z današnjim trening partnerjem Medvedjevom. Srb je kljub zdravniški pomoči dvoboj dobil, na koncu pa je slavil tudi v finalu turnirja. A očitno težav z mišico še ni konec.

Foto: Profimedia Novak Đoković

"Gre za težavo, ki se je pojavila prejšnji teden v Adelaide. Začutil sem krče in nisem želel tvegati, da bi se moje zdravstveno stanje poslabšalo. Odigral sem niz in se opravičil Medvedjevu, ki je razumel. Želim se zgolj izogniti večjim težavam pred OP Avstralije," je pojasnil Đoković ter nekoliko pomiril svoje navijače, katere so močno zaskrbeli prizori s treninga.

V nedeljo je sicer Đoković osvojil turnir v Adeleide ter je, če bo zdrav, prvi favorit za osvojitev uvodnega turnirja sezone za veliki slam v Melbournu. Predvideno je še, da bo v petek imel naslednji dvoboj za trening, ko se bo v ponovitvi lanskega Wimbledona pomeril z Nickom Kyrgiosom, ko je pričakovati, da bo povsem zasedena Rod Laver Arena. Seveda pa se po zadnjih zapletih z Đokovićevo mišico pojavlja vprašanje, če bo do dvoboja resnično prišlo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.