Đoković v gneči mladeniču v roke stisnil stotaka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Srbski mediji so razkrili ozadje nenavadnega prizora.
Oglej si celoten članek

Nova Đoković ni samo izjemen tenisač, temveč se je svetovni javnosti že večkrat pokazal kot zelo širokosrčen in darežljiv človek.

To se je znova potrdilo po koncu evroligaške tekme med Valencio in Crveno zvezdo, ko je s strani navijačev oblegani srbski zvezdnik nekemu fantu izročil bankovec za 100 evrov.

Toda s kakšnim razlogom?

Suspenz Slovenski teniški igralki očitajo prirejanje rezultatov

Đoković si je v srbski prestolnici ogledal evroligaški dvoboj 31. kroga med domačo Crvezno zvezdo in gostujočo špansko ekipo, v kateri zaradi poškodbe ni bilo Klemna Preprečila.

Zvezda je tekmo dobila z 92:73 in tako ohranila upanje za preboj v četrtinale elitnega košarkarskega tekmovanja na stari celini.

Mnogi navijači so se želeli po tekmi fotografirati skupaj s teniškim zvezdnikom, ki je potrpežljivo stal pred objektivi in poskušal zadostiti njihovim pričakovanjem.

Kmalu zatem je k zmagovalcu 22 grand slamov pristopila trojica mladih fantov, katerim je Đoković segel v roke, nato pa enemu od njih skoraj neopazno izročil 100 evrov. "Vsa čast, hvala vam," jim je ob tem dejal 35-letnik.

Negotovost Nadal zanikal navedbe: "Ne vem, od kod jim informacije"

Po poročanju srbskega Kurirja so fantje na posnetku pred dvorano našli Đokovićevo bančno kartico, varnostne službe pa so jim dovolile, da so jo še pred začetkom tekme vrnili zakonitemu lastniku ter mu s tem prihranili veliko živcev in slabe volje. Za njihovo poštenost jih je srbski tenisač nagradil s 100 evri.

Đoković bi v teh dneh moral igrati na teniškem mastersu v Miamiju, vendar so mu zaradi necepljenosti proti covidu-19 prepovedali vstop v ZDA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.