Đoković zaigral na turnirju v BiH in izgubil že v četrtfinalu

Foto: Profimedia Novak Đoković
Đoković obstal v četrtfinalu v Banjaluki.
Oglej si celoten članek

Prvi teniški igralec sveta, Srb Novak Đoković, je na turnirju ATP v Banjaluki z nagradnim skladom 630.705 evrov izpadel v četrtfinalu. Premagal ga je s rojak Dušan Lajović, ki je slavil z rezultatom 6:4 in 7:6 (6).

Za Lajovića, ki je tako po slabih dveh urah in pol premagal zmagovalca 22 turnirjev za grand slam, je to ena največjih zmag kariere. Đoković je sicer v prvem nizu imel kar 13 žogic za odvzem servisa tekmecu, a je izkoristil le eno, Lajović pa je na servis tekmeca dobil dve igri.

Ob Lajoviću, ki je 70. na lestvici ATP, sta si polfinale v Banjaluki priigrala tudi že Slovak Alex Molčan in drugopostavljeni Rus Andrej Rubljov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.